Home Alone 2 I vetem ne Shtepi 2 Dubluar ne shqip

Home Alone 2 I vetem ne Shtepi 2 Dubluar ne shqip
Nje vit pasi Kevin u la ne shtepi dhe i duhej ta mbronte kete te fundit nga dy hajdute, e gjen veten aksidentalisht ne New York dhe te njejtet hajdute nuk jane shume larg.
Shiko:Putlocker